Osztálykirándulás - Program? - Irány Veszprém!

Fedezzük fel együtt!

Osztálykirándulás? - Szuper programok? - Veszprém!!

Az osztálykirándulás programja  a diákoknak fontos és maradandó élmény!

A diákok érdeklődési köre más, mint a felnőtteké. Számukra fontos, hogy a programok nemcsak érdekesek, de valóban szórakoztatóak is legyenek.

Természetesen az osztálykirándulás közös programjainak célja nem csak a szórakozás; fontos, hogy a diákok tanuljanak is valamit, de úgy, hogy közben élvezik is azt, amit csinálnak.

Egy ilyen program összeállítása és megszervezése nagy odafigyelést igényel, és nem könnyű feladat. Az osztályfőnökre nagy felelőség hárul.

Tervezze meg az osztálykirándulás programját idegenvezető segítségével!

Osztálykirándulás, programok idegenvezetővel

Célszerű az kirándulás programját úgy összeállítani, hogy a kulturális és szórakoztató programok egyensúlyban legyenek. Fontos, hogy se a diáknak ne legyen unalmas, se a tanárnak túl megerőltető a közös osztálykirándulás.

A cél, hogy a kiválasztott programok fejlesszék a diákok készségeit, az osztály csapatszellemét, és nem utolsó sorban, hogy gazdagítsák az osztály életét egy közös élménnyel.

Az élmény legyen pozitív - mind a diáknak, mind a tanárnak!

Válassza Veszprémet, és mi segítünk!

Az iskolák körében Veszprém már régóta kedvelt úti cél. Az egyetem- város nemcsak olcsó étkezési- és szálláslehetőségeket biztosít, de a gazdag programkínálat is vonzó a diákcsoportok számára.

Hasznos és változatos egy-, kettő- vagy akár háromnapos program is összeállítható, amelyben szerepelhetnek veszprémi és környékbeli programok is. Veszprémi idegenvezetőink szívesen segítenek az érdeklődési körnek megfelelőeket kiválasztani. Így könnyen összeállítható az osztálykirándulás programja.

A csoport résztvehet egy a korosztálynak megfelelő hangvételű és tartalmú városnézésen is, amely során idegenvezetőink ismertetik Veszprém város látnivalóit; igény esetén pedig elkísérik a csoportot a környéken tett kirándulásokra is.

Forduljon hozzánk bizalommal! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a kirándulás valóban maradandó és pozitív élmény legyen!

Amiben a veszprémi idegenvezetők segíthetnek

  • Korosztálynak megfelelő városnézés Veszprémben
  • Igény szerint szálláshely ajánlása
  • Igény szerint étkezések megszervezése
  • Programajánlás Veszprém és környékén
  • Osztálykirándulás közös programjainak megszervezése
  • Idegenvezetés és csoportkísérés Veszprém környékén
  • Outdoor programok, különleges élmények

Tervezze meg az osztálykirándulás programját idegenvezető segítségével!

Osztálykirándulás Veszprémben idegenvezetővel