VeszprémFest - Premium Music Festival

Igazi világsztárok a veszprémi színpadon, a kulisszát a Veszprémi Vár adja!


  • Nemzetközi fellépők
  • Igazi világsztárok
  • Klasszikus és könnyűzene
  • Szabadtéri programok
  • Esőhelyszín
  • Dátum: július
  • Helyszín: Veszprémi Vár

A Veszprémi Ünnepi Játékok, azaz a VeszprémFest, programja Veszprémben nem csak a komolyzene kedvelőihez szól, a színvonalas magyar és nemzetközi produkciók a jazz-en át az operáig sok további stílust is felsorakoztatnak.

A rendezvény nézői évről évre élvezhetik a világhírű előadóművészek különleges programjait.

Idézet Mészáros Zoltán, ügyvezető igazgatótól:

„A VeszprémFest egy olyan zenei, kulturális nagyrendezvény, amely a zenei műfajok között - nem egy műfaj mellett megkötve magát - a legmagasabb minőséget kívánja bemutatni nézőinek évről évre.” (www.veszpremfest.hu)

Olyan sztárok léptek már itt fel, mint José Cura és Kocsis Zoltán, a Nemzeti Filharmonikusok, Al Di Meola, Roby Lakatos, Szakcsi Lakatos Béla, Tony Lakatos, vagy Snétberger Ferenc.

Idén immár sokadik alkalommal kerül megrendezésre a teljesen megújult VeszpremFest, és még színesebb programokkal várja a Veszprémbe érkezőket. A nagyszínpad a hagyományokhoz híven a Veszprémi Vár főterén kerül felállításra. Az Érseki palota késő-barokk stílusú épület-együttese igazán hangulatos kulissza a klasszikus zene, a világzene és jazz világhírű előadóinak produkcióihoz.

A VeszprémFesthez kapcsolódóan kerülnek megrendezésre a Rozé, Rizling és Jazz Napok, ezek a programok ingyenesek. Rossz idő esetén a szervezők esőhelyszínről is gondoskodnak, ilyenkor a koncertek a Veszprém Aréna Sport- és Rendezvénycsarnokban kerülnek megrendezésre.

További információért látogasson el a fesztivál honlapjára!