Mert minden vendéget visszavárunk!

Vendégeink így értékelik városnézéseinket


- 2016. 12. 28. -

Takács Márta, Ezüstnet Egyesület

"Szeretettel gondolunk vissza a veszprémi kirándulásunkra, élményeinkre, hiszen nagy gondossággal, hozzáértéssel és figyelmességgel járultatok hozzá a programunkhoz, remekül éreztük magunkat. A  sok érdekes információból, fotóinkból, néhány internetről letölthető anyaggal kiegészítve már szép összeállítást is készítettünk - prezentáció és hozzá kapcsolódó ismeretterjesztő formájában -, amelyet az egyesület többi tagjának is bemutattunk. Biztos, hogy még visszatérünk Veszprémbe, hiszen maradt bőven  látnivaló részünkre."

- 2015. 09. 24. -

Málnási András, Egyetértés Egylet, nyugdíjas klub

"Még egyszer megköszönöm a múlt pénteki okításunkat! Jó egészséget kívánok, hogy továbbra is ennyi lelkesedéssel és lendülettel tudjál foglalkozni a vendégeiddel!"

- 2015. 09. 24. -

Hári Sándor, Kaposvári Korona Énekkar

"Kedves Brigitta! Köszönjük a tegnap délutánt. Ilyen fiatal és ilyen felkészült idegenvezetővel még nem találkoztunk. Utólag a buszban megtapsolta Önt a csapat."

- 2016. 08. 11. -

Gergály Imréné

"Kedves Brigitta! Elnézést, hogy csak most köszönöm meg újra a  nekünk nyújtott, érdekes, színvonalas munkáját! Ma délután mentek el a vendégeink és eddig nem igen tudtam a gép közelébe ülni. Tehát , nagyon-nagyon köszönöm és mindenki messze menően meg volt elégedve az Ön által nyújtott városnézési idegenvezetéssel! A "fiúk" ezen felül még ma is emlegették a " bájos arcát" ! :) :) Köszönöm! További sikereket kívánok munkájához!"

- 2013. 02. 22. -

Molnár Marianna

"Kedves Brigitta és Boróka! Köszönöm a képeket a kedves, érdekes, profi idegenvezetést, szervezést. Tetszik ez a vonal... jó lenne sok hasonlóval találkozni. Kívánom, hogy legyen annyi csoport, hogy érdemes legyen ezt a vállalkozást fenntartani. Én már népszerűsítettem a tantestületben..."

- 2013. 01. 11. -

Kata, Reni, Timi, Vica

"Kedves Brigitta! Köszönjük még egyszer a tartalmas vezetést, mellyel mindenki - kortól és nemtől, lakhelytől függetlenül nagyon elégedett volt!"