Egyéb partnereink Veszprémben és környékén

Minden alkalomra!


Hasprai Katinka partner idegenvezető

magyar, angol, spanyol

Hasprai Katinka idegenvezető bemutatkozója

Idegenvezetői engedély száma: Nr.140381

Veszprémben születtem, ahol általános-, közép-, és felsőoktatási tanulányaimat is folytattam. Így gyakorlatilag tősgyökeres veszpréminek számítok. Számtalan szép élménnyel és rengeteg tapasztalattal rendelkezem a Királynék Városáról.

Az idegenvezetéssel a Pannon Egyetem turizmus-vendéglátás szakán ismerkedtem meg, majd 2014-ben megszereztem a vezetői engedélyemet.

A Idegenvezetők Veszprémmel - Brigittával és Borókával - 2015-ben volt szerencsém találkozni, akik nagy motiváló erőként hatottak rám. Nekik köszönhetően azóta aktívan veszek részt városunk népszerűsítésében.

Azt szeretem a legjobban ebben a hivatásban, hogy komplex, átfogó és sok rétű. Mindig is imádtam a művészettörténetet, a különféle stílusirányzatokat, történelmet és persze az emberekkel való kommunikációt. Így nem volt kérdés, hogy én is idegenvezető akarok lenni.

A séták során főleg diák, felnőtt és nyugdíjas csoportokat látok vendégül. 2018. tavaszától pedig szándékomban áll bővíteni a kínálatot. Lesz lehetőség angol és spanyol nyelvű városnézésre is.

Szabadidőmben legtöbbször utazni szoktam, felfedezni más országokat, kultúrákat, szokásokat, vagy éppen bakancsot húzok és túrázni járok. A világjárás mellett még a festészet áll közel hozzám, szívesen ragadok ecsetet és bíbelődök a színekkel.

Veszprém igazán különleges, mely telis-tele van értékkel, gazdag történelemmel, színes kulturális kínálattal, aktív kikapcsolódási lehetőséggel. Bátran ajánlom, hogy jöjjenek és ismerkedjenek meg városunkkal, nem fognak csalódni!

Bezár

Szalai Fotó

Szalai Csaba fényképész

Feltöltés alatt!

Bezár

Gombrich Mester Művészeti Tanodája

Művészettörténet - Vizuális nevelés - Alkotásmódszertan

Gombrich Mester Művészeti Tanodája 2015 augusztusa óta működik Veszprémben. Célja és feladata a veszprémi gyermekek és családok megszólítása, érdeklődésük felkeltése, ismereteik bővítése a klasszikus művészetek, kiemelten a képzőművészetek területén.

Szolgáltatások

  • Művészeti alkotó foglalkozások kicsiknek és nagyoknak
  • Gyermek alkotóműhely
  • Játékos és kötetlen ismerkedés a klasszikus művészet alkotásaival
  • Művészeti táborok
  • Gyermekprogramok városi rendezvényeken
  • szülinapi zsúrok
  • Gyerekséta - kreatív alkotó városnézés Veszprémben, stb.

Bezár