A Balatonon is örömmel idegenvezetünk

Hiszen a Balaton csak karnyújtásnyira van Veszprémtől


Kirándulások, programok, élményekben gazdag nyaralás! A Balaton mindenkit vár! Idegenvezetőink szívesen kalauzolják végig a Balaton mindkét partján!

Budapest után a Balaton a legkedveltebb úti cél, nemcsak a magyarok körében, de a külföldi turisták számára is. Az idegenvezető munkája könnyű itt, hiszen egymás mellett sorakoznak a látnivalók.

Fedezze fel a Balatont is idegenvezetővel!

A Balaton nem csak a strandolók paradicsoma, de kulturális értékekben is nagyon gazdag. Célszerű balatoni idegenvezető segítségét kérni, aki ismeri a legszebb helyeket és a legjobb programokat, így könnyedén össze tud állítani akár több napos balatoni programokat is.

A kellemes klímának és a különleges természeti környezetnek köszönhetően a Balaton egyedülálló turisztikai attrakció minden évszakban. Legyen az úti cél a balatoni borvidékek egyike, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park egyik kiállítóhelye, vagy akár a keszthelyi kastély, idegenvezetőink szívesen elkísérik a csoportot  a Balatonon is!


Válogasson az általunk összeállított programok között!

Tekintse meg az általunk összeállított balatoni kirándulásokat, illetve útvonalakat, amelyek természetesen csak javaslatok, minden esetben lehetőség van az egyéni igények alapján összeállított programok megszervezésére is.

Idegenvezetés a Balatonon - Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi megszervezzük a legjobb balatoni programokat!

Idegenvezetés a Balatonon!