Veszprémi látnivalók

A legszebb látnivalók Veszprémben, jöjjön el és nézze meg élőben is!


Ezúton szeretnénk felhívni kedves vendégeink figyelmét, hogy Veszprém városa jelenleg megújul. Az Európa Kulturális fővárosa cím, melyet 2023-ban büszkén viselhet a város, sok újítást és munkálatot hoz magával. Ezek a munkálatok olyan nagyszabásúak, hogy jóval a kulturális év időtartamán túl is eltartanak. Így egy ideig még sok látnivaló a városban nem látogatható. Szíves megértésüket és türelmüket kérjük a felújítási munkálatok alatt!

Melyek a legszebb veszprémi látnivalók? Honlapunk célja nem Veszprém város részletes bemutatása. Ettől függetlenül, összegyűjtöttünk néhány olyan veszprémi látványosságot, amelyek miatt feltétlenül érdemes felkeresni a várost. Rövid leírásaink nem titkolt célja, hogy látogatóink kedvet kapjanak egy veszprémi sétához, hiszen:

A legtöbb látnivalót az általunk szervezett városnézések során is megtekintjük.


Sikerült felkeltenünk az érdeklődését? Szeretne Veszprém városával és látnivalóival mélyebb ismeretséget is kötni? Veszprémi idegenvezetőink helyben segítenek Önnek, hogy a várossal kötött ismeretség igazi barátsággá válhasson.

Az Ön igényei alapján összeállított városnézés során, idegenvezető kíséretében, ismerkedhet meg Veszprém azon látnivalóival, amelyek Önt valóban érdeklik.

Fedezzük fel Veszprémet, együtt!