Egy jó kis baba-mama programot keresel?

Itt jó helyen jársz! Mozdulj ki velünk Veszprémben!Baba-Mama séta Andréval
Baba-Mama séta Andréval

Kedves Babák, Mamák, Apukák, Nagymamák, Nagypapák, és minden kedves Érdeklődő!

Szeretettel köszöntünk Titeket baba-mama programjainkat bemutató honlapunkon!

Ha szerettek sétálni, túrázni, kirándulni a babával, de hiányzik a társaság, akkor nálunk jó helyen jártok!

Idegenvezetés és városnézés babával? Ez baba-mama program! Hát persze!

Rólunk - Mama és baba

Mindenki azt mondta, a család és a munka ebben a szakmában nem fér össze. Egy városnézés se nem bababarát, se nem mamabarát. De miért is nem? :)

Egy alternatív idegenvezetés lehet jó baba-mama program, csak kicsit át kell gondolni az egészet, csak úgy mint a hétköznapokat is. Na jó, talán nem is kicsit, de hát így van ez, ha kisbaba születik, nem?

Szakmámat tekintve főállású idegenvezető vagyok, dolgozom Veszprémben, a Balatonon és Európa különböző országaiban. Jelenleg frissensült anyukaként otthon vagyok első babámmal. Kisfiam 2015 májusában született és azóta ő „szervezi” a mindennapokat.


Idegenvezetés és városnézés babával

Alig volt pár hetes André mikor első sétáinkra indultunk. Nyár volt, jó idő, így a séták egyre csak nyúltak. Eleinte inkább csendes, családi házas környékeket jártunk be, például Csopakot (de azt aztán alaposan), majd Balatonfüred, Alsóörs és Balatonalmádi következett.

Hétvégéken apával erdőbe is merészkedtünk, sőt kilátóra, vonatra, strandra, stb.

Néha babás barátnők is becsatlakoztak, néha csak kettesben, néha babakocsival, néha háti hordozóval, mikor milyen kedvünk volt. Persze a legjobb akkor volt, ha többen együtt sétáltunk, beszélgettünk, beültünk valahova kávézni. Ilyenkor az idő szinte repült.

Azt nem mondom, hogy a közös sétának nincsenek nehézségei, alkalmazkodni kell, időzíteni, tervezni és gyakran mégis teljesen spontán probléma-megoldani:) No pont ez volt a dolgom idegenvezetőként is.

Így most miért ne szerveznék baba-mama túrákat?

Bár a tél kicsit megfékezett minket, de mindjárt itt a tavasz, és mi újra elindulunk. Akinek van kedve, tartson velünk:)

Bori és André