Fotósviadal Jelvényszerző Túra

Nem csak profi fotósoknak


Járd be telefonoddal vagy fényképezőgépeddel a legszebb helyeket!

A Fotósviadal Jelvényszerző Túra a Pannon Fényképészkör Egyesület legújabb ötlete, mely a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával valósulhatott meg.

Az esemény több hónapot átívelő túra mely ötvözi a kirándulás, megismerés örömét a jól ismert Fotósviadalos kreativitással. A Fotóstúrán készült képekből a tihanyi Apátsági Rege Cukrászdában nyílt kiállítás, ahol azokat a műveket lehet megtekinteni, amelyek a szakmai zsűri választott ki a beküldött pályamunkákból.

Bármilyen fényképezőgéppel, vagy akár telefonnal is van lehetőség a kreatív témák megfotózására. Minden résztvevő, aki a túrát teljesíti, a túra teljesítését elismerő jelvényt kap ajándékba. A program során a regisztrált résztvevőknek a Veszprém-Balatonfűzfő-Tihany háromszögben található 16 checkpointra kihelyezett táblákon szereplő QR kód beolvasása után, az ott kapott instrukciók alapján kell az adott témát megfotózni, majd feltölteni a megadott felületre. A helyszínek egyediek, a témák különlegesek, a túra pedig családbarát. 

Regisztráció a túrára! 

A részvétel 2022-ben teljesen díjmentes, de regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi linken tudsz megtenni:  https://fotosviadal.hu/fotosviadal-jelvenyszerzo/

Gyere képbe!

A Fotósviadal jelvényszerző túrán túl más területen sem tétlenkedett a Pannon Fényképészkör Egyesület: idén, sok év várakozás után végre útjára indította saját digitális fotómagazinját, mely a Fényrajz címet viseli. A magazin célja bemutatkozási lehetőséget biztosítani a kezdő és haladó, valamint a profi fotósoknak, illetve, hogy magához vonzza a hazai fotográfia után érdeklődők figyelmét. A magazin minden számában 8+1 fotós fotósorozatát mutatják be. Amennyiben szívesen fotózol és úgy érzed, hogy megmutatnád munkáidat egy színvonalas fotó(s)magazinban kérünk, hogy írj a fenyrajz@fenykepeszkor.hu e-mail címre! Ha pedig egyszerűen csak szeretnél elmélyedni a nagyszerű képekben, látogass el a magazin weblapjára!