Kiemelkedő szakmai elismerés

Kérjük, szavazzon Ön is Brigittára!


Brigitta 2017-ben is szorgalmasan kalauzolta turisták százait Veszprém városában. Büszkék vagyunk a jelölésre, és örömmel vennénk, ha Brigitta ez évi és korábbi munkájának méltó elismeréseként el is nyerné ezt a címet. Bízunk benne, hogy Önök is szép emlékekkel gazdagodtak Veszprémben és örömmel emlékeznek vissza a veszprémi / Veszprém környéki városnéző sétákra! Ha igen, kérjük, szavazzanak Brigittára!

Szavazni a MISZ-nél (Magyar Idegenvezetők Szövetsége) lehet. Az Év Idegenvezetője díjat az kapja majd, akire a legtöbb szavazat érkezik. A szavazat mellé egy rövid kis leírást is kérnek, hogy mikor és hol kísérte Önöket Brigitta.

A SZAVAZÁS MÓDJA:


  • A szavazatokat SZEMÉLYENKÉNT kérjük megküldeni az evidegenvezetoje2017@gmail.com e-mail címre.
  • A tárgyban fel kell tüntetni: Ferenczik Brigitta
  • A szavazat során a név megjelölésével kérjük megadni mikor és hol találkoztak Brigittával és miért őt választanák az év idegenvezetőjének.

Facebook felhívás: https://www.facebook.com/pg/magyarmisz/photos/?tab=album&album_id=766174753561982

Szavazás határideje: 2017. november 30.

Amennyiben szeretnék, kérjük, osszák meg velünk is, hogy mi volt az, ami a legjobban tetszett, vagy amire a legszívesebben emlékeznek vissza Veszprém és Brigitta vezetése kapcsán! Várjuk mi is levelüket az idegenvezetok.veszprem@gmail.com e-mail címre!

Előre is köszönjük a segítséget és a sok megosztást!

Üdvözlettel:

Boróka és Brigitta

Boróka szerint

Miért Brigitta legyen a 2017-es év idegenvezetője?


Brigitta  csoportjai hagyományos és tematikus séták során ismerkedhettek Veszprém, a „Királynék városának” látnivalóival.  Mindegy, hogy felnőtt vagy nyugdíjas, baráti társaság vagy céges csoport, Brigitta meggyőző lelkesedéssel és kiemelkedő tudással mutatta be az ország egyik legszebb városát, Veszprémet.

A városba érkező osztályok sem unatkoztak. Brigittának köszönhetően az „Interaktív városnézés” játékos tárháza folyamatosan bővül, hogy a diákok minél izgalmasabb feladatok segítségével ismerkedhessenek meg a város történelmével és látnivalóival. Bízunk benne, hogy Brigitta az ő fejükben is maradandó „történelmi nyomot” hagyott!

Biztos sokan találkoztak vele egy-egy Veszprém Sétán is, hiszen Brigitta az egyik fő idegenvezetője a Veszprémi Tourinformmal közösen szervezett városnéző sétáknak. Az idei évben sok új és érdekes témával várta a vendégeket, akik neki köszönhetően Valentin-napon szerelmes veszprémiek nyomában kalandozhattak, egy másik alkalommal pedig gasztronómiai érdekességekkel ismerkedhettek, de felkereshették vele az érseki pincészet borospincéjét is. Brigitta minden alkalommal szolgált valami újdonsággal az érdeklődőknek. 

Az elmúlt évekhez hasonlóan Brigitta az idén is több hazai ismeretterjesztő sorozatban népszerűsítette a várost és látnivalóit. Veszprém értékeinek bemutatására lehetősége nyílt például az M5-ös televízió Rozé Rizling és Jazz fesztiválhoz kapcsolódó adásában is szerepelni, illetve hallhatták őt a Kossuth Rádióban is az Idegenvezetők Világnapja alkalmából.

Az idei év egyik legújabb kezdeményezése a Gombrich Tanodával közös „Kreatív séta”, amely egy kreatív foglalkozással összekötött rendhagyó városnézés, amely során Brigitta, mint idegenvezető kíséri végig a gyerekeket Veszprém kulturális látnivalói mentén. Nagy siker volt az első, Hajdu Franciskával, a tanoda vezetőjével megtartott, gyereknapi séta is. Idén az Imagine Veszprém két típusú sétáján is kalauzolta az érdeklődőket a gasztronómia területén és a 19. századi Veszprémet egy borbély életén keresztül bemutatva.

Brigitta szorgalma 2017-ben is rendületlen volt, s az év méltó zárása lenne a fenti cím elnyerése.  Minden bizonnyal ez nem csak Brigittának jelentene megtiszteltetést, hanem Veszprém gyönyörű városára nézve is!

Brigitta mottójával búcsúzunk: 

Fedezzük fel Veszprémet, együtt!