Osztálykirándulás Veszprémbe

Osztálykirándulás tervező kisokos lépésről lépésre


Minden osztálykirándulás tökéletes helyszíne Veszprém. Az osztálykirándulás programja itt könnyedén összeállítható, a diákoknak garantált a maradandó élmény.

A diákok érdeklődési köre más, mint a felnőtteké. Számukra fontos, hogy a programok nemcsak érdekesek, de valóban szórakoztatóak is legyenek. Természetesen az osztálykirándulás közös programjainak célja nem csak a szórakozás; fontos, hogy a diákok tanuljanak is valamit, de úgy, hogy közben élvezik is azt, amit csinálnak.

Egy ilyen program összeállítása és megszervezése nagy odafigyelést igényel, és nem könnyű feladat. Az osztályfőnökre nagy felelőség hárul. Tervezze meg a veszprémi osztálykirándulás programját idegenvezető segítségével!

Tippek, helyek, ötletek osztálykirándulásra Veszprémben

TANÁROKNAK: Kisiskolástól nagyiskolás korosztályig várjuk a Veszprémet megismerni és felfedezni vágyó osztályokat hagyományos vagy játékos keretek között! A diákoknak elsősorban a városhoz kapcsolódó főbb történelmi eseményeket, személyeket mutatjuk be, sok legendával és érdekességgel fűszerezve.


DIÁKOKNAK: Fedezzétek fel velünk a Punnany Massif Hétköznapi Hősök c. klipjében látható veszprémi helyszíneket!


MÚZEUMOK: Számos múzeum halad a korral, így interaktív kiállításokkal érdekes tárlatokkal, múzeumpedagógiai foglalkozásokkal várják az érdeklődőket. Érdemes érdeklődni, hogy milyen plusz múzeumi élménnyel gazdagodhattok egy-egy osztálykirándulás során!


Célszerű a veszprémi osztálykirándulás programját úgy összeállítani, hogy a kulturális és szórakoztató programok egyensúlyban legyenek. Fontos, hogy se a diáknak ne legyen unalmas, se a tanárnak túl megerőltető a közös osztálykirándulás. A cél, hogy a kiválasztott programok fejlesszék a diákok készségeit, az osztály csapatszellemét, és nem utolsó sorban, hogy gazdagítsák az osztály életét egy közös élménnyel.

Az élmény legyen pozitív - mind a diáknak, mind a tanárnak!

Válassza Veszprémet, és mi segítünk!

Az iskolák körében már régóta kedvelt úti cél Veszprém. Osztálykirándulásra kiválóan alkalmas, igazi egyetem-város, nemcsak olcsó étkezési- és szálláslehetőségeket biztosít, de a gazdag programkínálat is vonzó a diákcsoportok számára.

Hasznos és változatos egy-, kettő- vagy akár háromnapos program is összeállítható, amelyben szerepelhetnek veszprémi és környékbeli programok is. Szívesen segítünk az érdeklődési körnek megfelelőeket kiválasztani. Így könnyen összeállítható az osztálykirándulás programja.

A csoport résztvehet egy a korosztálynak megfelelő hangvételű és tartalmú városnézésen is, amely során idegenvezetőink ismertetik Veszprém város látnivalóit; igény esetén pedig elkísérik a csoportot a környéken tett kirándulásokra is.