Szálláshelyek Veszprémben

Hotel, panzió, ifjúsági szállás, üdülőház, kemping

Veszprémi szállások és szálláshelyek az elmúlt években nagy mértékű fejlődésen mentek keresztül. A szálláshelyek kínálatát gazdag paletta jellemzi, azaz a hoteltől a panzióig minden árkategória képviselteti magát Veszprémben.

Hotelek Veszprémben

Ami a hoteleket illeti, a város két 4 csillagos szálláshelye változatos és minőségi szolgáltatásaival ideális mind a szabadidős turisták, mind az üzleti utazók számára. A 3 csillagos kategóriában még szélesebb kör várja a vendégeket, így itt az erős versenynek köszönhetően gyakran találhatunk igen kedvező ajánlatokat.

Szálláshelyek szolgáltatásai Veszprémben

A legtöbb hotel, panzió és egyéb veszprémi szálláshely a belvárosban, vagy attól elérhető távolságra található, így kiválóan alkalmas kiindulópont a város felfedezésére.

A legtöbb szálláshely folyamatosan bővíti a kínált szolgáltatásokat, így ma már a magasabb kapacitással rendelkező nagyobb szállodák mindegyike, sőt többen a kisebb panziók közül is rendelkeznek rendezvényteremmel, wellness részleggel, és természetesen saját étteremmel. A szálláshelyek egy része a hagyományos magyaros konyha ételeit kínálja, de sok helyütt már a nemzetközi konyha is  jellemző. Veszprém szálláshelyei kiválóan alkalmasak családi és céges rendezvények helyszínéül is.

Szálláshelyek nyugodt környezetben

Aki inkább a város zajától távol szeretné eltölteni a veszprémi tartózkodását, annak is érdemes körülnézni, hiszen immár számtalan hotel üzemel a megújult Séd-patak mentén is a vár alatti völgyben. Innen könnyedén elérhető a belváros, a kertvárosias városrészben mégis a csend a meghatározó. Manapság már nem ritka, hogy erdei szálláshelyek és kempingek is találhatóak a nagyvárosok közelében. Veszprémben különösen jellemző a sok zöld terület, így aki a vadregényesebb szálláshelyeket kedveli, választhatja az erdei szálláshelyeket vagy kempinget.

Különleges szálláshelyek Veszprémben!

Bizonyos szálláshelyek és panziók idő közben speciális termékkínálatot határoztak meg, így ma már található bio-, gyógypanzió és fogorvosi szolgáltatást nyújtó szálláshely is a városban. Továbbá a város felújított kollégiumai is további szálláshelykapacitás-bővülést eredményeztek. A már eléggé lelakott egyetemi kollégiumokat nagyon szépen felújították, így Veszprém kínálata további értékes szálláshelyekkel bővült. A legtöbb szálláshelyen csoportos kedvezményt is biztosítanak.

Töltsön el néhány szép napot Veszprém egyik színvonalas szálláshelyén! A város kiváló kiindulópont, felkereshetjük a város közvetlen környékét, de a Közép-Dunántúli és a Balatoni turisztikai régió látnivalói is elérhető közelségben vannak. Fontos a veszprémi tartózkodás tervezett programjának előzetes összeállítása. Veszprémi idegenvezetőink szívesen elkalauzolják Veszprém városán kívülre is.

Gazdag és változatos programkínálat! Válogasson az általunk összeállított programok között!

Fedezze fel Veszprém környékét is idegenvezetővel!