Idegenvezetés Veszprém környékén

Egész és félnapos programok

Néhány programlehetőség és érdekes nevezetesség nemcsak Veszprém megyében, de Veszprémtől kényelmesen elérhető távolságra!

Veszprém kulturális, történelmi, és egyházi értékei miatt a turisták kedvelt célállomása. A város másik előnye a központi elhelyezkedés; kiváló kiindulópont a környék felfedezéséhez, például több napos csillagtúrák esetében is.

Gazdag és változatos programkínálat!

Egész és félnapos programok - Veszprém, Balaton

Egész és félnapos programok

Az általunk kínált Veszprém környéki kirándulások programja PDF formátumban letölthető itt:

Programok-Veszprem-kornyeken.pdf

Veszprém városán kívül, Veszprém megye látnivalói és környéke is felfedezésre vár. Számtalan kirándulási lehetőség és program közül lehet válogatni. Ebben is szeretnénk segítséget nyújtani!

Érdemes egy pillantást vetni a baloldali menüsorban felsorolt kirándulásokra!

A veszprémi idegenvezetők szívesen segítenek a Veszprém környéki programok megszervezésében és lebonyolításában is. Tapasztalataink alapján bizonyos települések látnivalói remekül összekapcsolhatóak egymással, így kiváló egész vagy félnapos program állítható össze a csapatnak.

Veszprémi idegenvezetőink természetesen szívesen elkalauzolják a csoportot Veszprém városán kívülre is.

Fedezze fel Veszprém környékét is idegenvezetővel!

Fontos a veszprémi tartózkodás tervezett programjának előzetes összeállítása. Időtartam és érdeklődési kör alapján lehetnek a kirándulások fél- vagy akár egész naposak is; felkereshetjük a város közvetlen környékét, de a Közép-Dunántúli és a Balatoni turisztikai régió látnivalói is elérhető közelségben vannak.

Válogasson az általunk összeállított programok között!

A bal oldali menüsorban található kirándulások, illetve útvonalak természetesen csak javaslatok, minden esetben lehetőség van az egyéni igények alapján összeállított programok megszervezésére is.

Tekintse meg képgalériánkat! - Látnivalók Veszprém és környékén

Kiránduljon velünk Veszprém és környékén!