Kerékpárkölcsönzés Veszprémben

Bakony & Balaton biciklikölcsönző hálózat

Áprilistól októberig működik Veszprémben az új kerékpárkölcsönző-hálózat. A város több pontján lehet biciklit bérelni, a bérelt kerékpárokat pedig bármelyik kölcsönzési ponton le lehet adni. Emellett bérelhetőek gyermek- és csomagszállító utánfutók, gyermekülések, és a szükséges kiegészítők is, így az elengedhetetlen sisakok, kerékpárzárak, láthatósági mellények, szerszámok és egyéb hasznos és fontos eszközök.

Ami a kölcsönzéshez feltétlenül szükséges:

  • érvényes igazolvány
  • mobiltelefon

Általános nyitva tartás:

A kölcsönzőhálózat április 1-jétől október 30-ig üzemel, az ettől eltérő nyitva tartás az időjárás függvénye.

Kerékpárkölcsönzés Veszprémben

Kiváló lehetőség a Veszprém aktív felfedezésére!

A veszprémi a kerékpárkölcsönző egy komplett hálózat része. A Balaton északi partján és a Balaton-felvidéken a Bakony és Balaton Térségi TDM, a helyi önkormányzatok és vállalkozások összefogásának köszönhetően Veszprémben van lehetőség a kerékpárok bérlésére.

A projekt keretében összesen 330 női, férfi és gyermekkerékpárt, valamint az azokhoz szükséges kötelező felszereléseket és kiegészítők állnak a turisták rendelkezésére. 11 kölcsönzőponton lehet biciklit bérelni: Veszprém mellett, Várpalotán, Balatonkenesén, Zircen, Nagyvázsonyban, Kislődön, Halimbán, Somlón, Tapolcán, Nemesvámoson és Kapolcson.
Két keréken a Bakony és Balaton térségben

Általános információ: info@bakony-balaton.hu, +36 20 219 3260

Forrás: bakony-balaton.hu