Egész és félnapos programok iskolás csoportoknak

Kirándulások Veszprém és környékén

Osztálykirándulás Veszprém - Ötleteket outdoor programokhoz

Ötleteket outdoor programokhoz - Kattintson ide!

Veszprém az osztálykirándulások kedvelt célállomása; de nem csak kulturális, történelmi, és egyházi értékei miatt. A város másik előnye a központi elhelyezkedés, kiváló kiindulópont a környék felfedezéséhez. Számtalan kirándulási lehetőség és program közül lehet válogatni. Ebben is szeretnénk segítséget nyújtani!

Néhány programlehetőség és érdekes nevezetesség nemcsak Veszprém megyében, de Veszprémtől kényelmesen elérhető távolságra! Kattintson ide!

Az általunk javasolt útvonalak természetesen csak ötletek, minden esetben lehetőség van az egyéni igények alapján összeállított programok megszervezésére is.

Fedezze fel Veszprém környékét is idegenvezetővel!

Diákok számára érdemes olyan kirándulásokat tervezni, amelyek során a csapat felkeres néhány kulturális látnivalót - ezek célja a tanulás - ezután pedig valamilyen szórakoztató elfoglaltság következik, például valamilyen szabadtéri program. Ez lehet túrázás a Bakony-hegységben, a Balaton-felvidéken, vagy akár egy közeli kalandpark, élményfürdő felkeresése is.

Ötleteket outdoor programokhoz - Kattintson ide!

A veszprémi idegenvezetők szívesen segítenek a Veszprém környéki programok megszervezésében és lebonyolításában is. Tapasztalataink alapján bizonyos települések látnivalói remekül összekapcsolhatóak egymással, így kiváló egész vagy félnapos program állítható össze a csapatnak.

Veszprémi idegenvezetőink természetesen szívesen elkalauzolják a csoportot Veszprém városán kívülre is.

Forduljon hozzánk bizalommal! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a veszprémi osztálykirándulás programja maradandó élmény legyen!

Kiránduljon velünk Veszprém és környékén!