Osztálykirándulás - Veszprém városnézés

Idegenvezetés iskolás csoportoknak

A veszprémi osztálykirándulás legfontosabb eleme egy városnézés a belvárosban, amely során a diákok megismerkedhetnek a város történelmével és a legfontosabb látnivalóival.

Az általunk veszprémi osztálykirándulások során megrendlhető városnézéseket mind idő, mind érdeklődési kör alapján felosztottuk. A választott tematikus városnézésre kattintva többet is megtudhat a túráról!

Ajánlott városnézések osztálykiránduláson

Ezeket a tematikus városnézéseket alakítjuk a csoport korosztályának és érdeklődési körének megfelelően.

Idegenvezetőink az osztálykirándulás során a városnézés programjának összeállításakor több szempontot is figyelembe vesznek, első sorban, hogy hol tart az osztály az iskolai tananyagban. Ennek megfelelően kiválasztott témákon keresztül mutatják be a várost, miközben a diákok nem csak a város történelmét ismerhetik meg, de összekapcsolhatják általános tudásukat is a város történéseivel.

A vezetés természetesen nem száraz történelem óra, belekerül számos aktualitás is, ezen kívül kihívás is vár a diákokra, saját tudásuk alapján, kérdésekre adott válaszokkal kell kiegészíteniük a kapott információkat.

Osztálykirándulás Veszprémben idegenvezetővel!

A klasszikus városnézésen túl lehetőség van tematikus városnézésekre is, amelyek olyan témákat tartalmaznak, melyek könnyedén lekötik az adott korosztály figyelmét. Így remek programlehetőség osztálykirándulásra.

Ilyen lehet például egy városnézés a helyi legendák nyomában, de akár egy olyan városnézés is, amely a veszprémi állatkertben végződik. A megújult Séd-völgyben pedig további szabadidős programok megszervezésére is van lehetőség.

Fedezzük fel Veszprémet, együtt!

Osztálykirándulás? - Veszprém!!